Ons verhaal

van de
Beek Delicatessen

Met Van De Beek Delicatessen weet je precies wat voor vlees je in je kuip hebt:

Dat van een rasechte slagersfamilie. In 1892 opende de familie Van De Beek hun allereerste slagerij in Barneveld- het dorp waar ons bedrijf nog steeds gevestigd is.

De echte specialist

Sinds 1892

Al vier generaties lang verwent onze familie de smaakpapillen van liefhebbers met de beste vleeswaren uit binnen- en buitenland. Tegenwoordig is Piet van de Beek de man die bij ons het vlees snijdt, hij geeft leiding aan het familiebedrijf en is eveneens gediplomeerd slager. Onder zijn bewind zijn we ons nog meer gaan focussen op het importeren van specialiteiten uit landen als Spanje, Italië, België en Frankrijk. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke jamón ibérico de cebo of prosciutto cotto. Da’s watertanden.  

Kwaliteit zal ons daarbij zéker worst wezen: Wij kiezen altijd voor duurzame producten van hoge kwaliteit met een lange houdbaarheid, die door echte kenners geprezen worden voor hun authentieke superioriteit en smaak.

Om ervoor te zorgen dat we bij dat hoogwaardige vlees ook hoogwaardig advies kunnen geven, doet ons team inspiratie op via gespecialiseerde vakbeurzen en zelfs aan huis bij de producenten zelf. In onze webshop hopen we je niet alleen van dienst te zijn met heerlijke delicatessen, maar ook met achtergrondinformatie over onze producten, zodat je weet wat je bestelt en extra bewust kunt genieten. Binnenkort zullen wij ons assortiment bovendien uitbreiden met andere overheerlijke producten, want er is nog veel meer goeds te halen in het Mediterrane zuiden!       

U kunt dan dus ook bij ons terecht voor kwalitatief hoogwaardige olijfolie, kazen, bijpassende wijnen, kerstpakketten en meer.

Wij zoeken en vinden graag  unieke smaakervaringen en bijzondere producten voor u.
Dat is ons werk, onze ambacht, en bovendien onze passie.

We are looking forward to meating you!